”Vi har haft ett långt samarbete med Stranda AB och utöver att vi alltid är nöjda med kvalitet och leveransprecision, värdesätter vi även flexibiliteten och det alltid vänliga bemötandet”.
Håkan Stanryd, Joab Recycling AB, Blomstermåla

Referenser

 • ”För att hålla hög kvalitet och leveransprecision till våra kunder måste våra leverantörer/partners hålla samma nivå. Stranda AB är duktiga på helhetslösningar samtidigt som de är flexibla och har en bra leveransprecision. Att de dessutom är jordnära och trevliga gör att vi trivs med att arbeta tillsammans med dem”.
  Inge Caremalm, Be-Ge Plåtindustri, Oskarshamn
 • ”Vi har haft ett långt samarbete med Stranda AB och utöver att vi alltid är nöjda med kvalitet och leveransprecision, värdesätter vi även flexibiliteten och det alltid vänliga bemötandet”.
  Håkan Stanryd, Joab Recycling AB, Blomstermåla
 •  ”Vi har samarbetat med Stranda i över 15 år och tycker att Stranda AB är allt som en bra leverantör ska vara – noggranna, håller utsatta leveransdatum, flexibla, bra prisbild och väldigt trevliga”.
  Zeliko Starcevic, Ariterm AB, Kalmar
 •  ”Stranda AB har en maskinpark som kompletterar vår samtidigt som de uppfyller alla önskemål vi har på en bra underleverantör. Vi anlitar därför Stranda som legoproducenter.”
  Anders Berkevall Stig Wahlström, Stockholm